Ny dag, ny vecka

Började denna nya vecka med en promenad, "min vanliga runda", som jag har börjat kalla den nu. Det kändes riktigt skönt! Snart börjar jobbet :) Ha en bra måndag allesammans!




Blixt och dunder

Hej och hå, här åskar det på!

Fick avsluta skypingen med päronen, stänga av datorn och TV:n för det åskade och blixtrade så in i norden! (kanske inte ända bort till norden, eller kände ni skakandet ända bort till er) höhö..

Nej, skämt och sido, nu har det lugnat ner sig, men det regnar fortfarande, men inte lika mycket. Så jag satte på TV:n igen och återgår till mina vanliga vanor (?).

Vi skulle åkt till Riverside Golf Club idag, för att fira Memorial Day, som är imorgon, men de flyttade det till imorgon, för då ska det tydligen vara fint väder. Gör absolut inget för mig! Det är alltid lika skönt att ha söndagar helt fria, och göra absolut ingenting!!! Så det är det jag ska göra idag, INGENTING! Eller det va en liten lögn, jag ska tvätta, eller jag håller på att tvätta, lakanen, kläder och städa mitt rum lite. Men det är ju inte direkt något ansträngande!




Parade

Idag när jag kom till State St. så var det en stor parad där! Det var massa militärer, academies osv. Det är Memorial Day på måndag, så det var därför. Men jag hade ingen aning om att det skulle va något sånt, så det var jättekul att stå och titta på och det var hur mycket folk som helst!

Tog tunnelbanan till North State St. och mötte upp Fanny där, hon bor där nämligen. Så vi gick och åt lunch och sedan tog vi taxi till Water Tower Place, det regnade så in i norden! Det var inte alls kul, men det var ju tur att vi gick inne och shoppade. Jag hade inte så mycket pengar att röra mig med och jag tittade in på Zara innan jag åkte till Fanny, så jag hittade lite saker där. Nu är jag i alla fall redo för Miami!!!







Water Tower Place



Klänning och Shorts från Zara, strumpor från Macy's och linnen från H&M

Det var en bra dag, förutom att jag hade huvudvärk halva dagen och det sitter fortfarande i! Och även att det är lördag, så ska jag göra i ordning mig inför natten, ta en dusch, tvätta bort sminket, borsta tänderna och lägga mig i soffan och titta på Avatar, som precis börjat!

Om jag inte har helt fel så är det beachhandbolls-turnering hemma i Eksjö denna helg, lycka till på den och hoppas alla spelar bra! :)

Natti natti!





Tack!

Tack mamma och pappa för skypen! Fick se en liten del av Stadsloppen även detta år! :D Det var dock väldigt suddigt, men det gjorde inget! Kan förstå om folk kollade, inte alla som står med en dator ute vid vägen! Jag fick även säga hej till grannen Lena och kusin Alex och Rasmus!





Eksjö Stadslopp

Det känns faktiskt lite tråkigt att missa Eksjö Stadslopp. Det är verkligen en kul grej, även om man inte springer, speciellt vid vårat område. När folket kommer springandes där mellan tunnlarna har de sprungit hälften, och där står alltid massa människor utanför sina hus och grannen brukar nästan alltid ha en vattenspridare, som folk kan springa igenom om de vill! Det är verkligen en riktigt kul grej! Får en update senare utav föräldrarna vilka som vann, och alla de som sprang förbi! HEJJA HEJJA! ;)



Jag måste säga detta; alla som klagar på Eksjö, åk ifrån Eksjö då! Så kommer ni nog få en helt annan bild på staden och kanske till och med sakna den!







Beslutsångest

Har verkligen ingen aning om vad jag ska göra till middag idag. Det blir bara jag och tvillingarna ikväll, så jag ska laga nån mat till mig själv. VAD SKA JAG GÖRA? Vill inte göra värsta svåra, men något väldigt gott, så jag blir supermätt! Känner hur magen börjar kurra redan nu, kanske ska gå ner och rota igenom skåpen och se vad som finns. Svårt att veta vad man ska göra när det inte är ens egna kök..




Borta bra, men hemma bäst!

Japp, så är det! La mig i soffan och tänkte försöka somna där, tycker inte om när det är så tyst när jag ska sova, vill ha musik eller höra folk runt omkring mig. Så jag har TV:n på och så får vi se hur det går.

Låg och tänkte på hemma. Det är verkligen sant; Borta bra, men hemma bäst! Jag längtar hem fruktansvärt mycket, men trivs ändå riktigt bra här! Och när man är borta hemifrån saknar man alla småsaker, eller till och med saker man inte tyckte om när man bodde hemma, tex; Stå och stryka framför TV:n, följa med päronen och hämta ved (och jag som absolut INTE ville följa med när vi skulle hämta) och sedan alla småsaker; sitta med en kopp te i soffan, vara hemma med föräldrarna en fredagkväll och laga god middag och sedan titta på Så ska det låta eller vad som gick på TV, vara nere i tvättstugan och stöka, gå runt och pyssla i hemmet osv. Finns så mycket man längtar hem till, men när jag åker härifrån, kommer jag sakna massa saker också! Det känns alltid skönt att veta att vad man har att återvända hem till och vilka som väntar där!

S-O I G och K E G, I LOVE YOU! :)




J and G

Jobbade 6.30-8.45 ikväll, som sagt, och G vaknade strax efter 6.30, så jag matade henne, sedan tog jag med mig en excersaucer upp till mig, så myste vi tillsammans och tittade på Baby Neptune. Hon satt i mitt knä och va bara så där underbar som ett barn kan va! M sov fortfarande, men hon vaknade upp strax efter 8.





Hon är verkligen världens underbaraste lite sak! Nu ska jag inte favorisera, för M är precis lika underbar, men hon är inne i en liten jobbig period, där hon gråter om man inte håller henne, nyper samtidigt som hon rivs (jag har två risvår i ansiktet och två på armen), haha!

Nu ska jag ta en vääääldigt efterlängtad dusch och sova tidigt, så jag orkar ta den där promenaden imorgonbitti! Börjar 7.30.

Btw, har hittat en ny favoritkanal på TV:n, Gospel Glory! Jag har massa kanaler där det bara är musik på, och denna kanal är så underbar!





Jobb jobb

Trodde jag jobbade 8-2 idag, men det visade sig att jag sedan jobbar 6.30-9 ikväll också. Är inte så farligt, det blir bara jag och tvillingarna. J har talent show på hennes skola, så min vföräldrar och S ska dit och titta. Efter ikväll har jag gjort det "värsta" denna vecka. Har jobbat upp emot 30 timmar då, så det känns skönt, sen har jag inte många timmar kvar. Jag får inte jobba mer än 45 timmar i veckan/10 timmar per dag. Så det fördelar min vmamma upp på veckan, men i och med att hon vart borta måndag och tisdag, så har det blivit mer jobb än vanligt.

Sitter och tittar på Happy Feet nu, tänkte ta mig ett nap innan jag börjar, klockan är nu 4.37 pm, kanske hinner med en liten promenix innan också. Har knappt kommit ut på två dagar, men det gör inte så mycket. Tänkte ta en promenad igår morse och i morse, men jag var SÅ trött! Inte vanligt morgontrött, utan verkligen utmattat trött, så jag kom knappt upp ur sängen. Men imorgon MÅSTE jag ta en promenix innan jag börjar jobba!! Och där med basta!



Lugnt och skönt

Har vart ledig i några timmar nu mitt på dagen, för jag ska jobba till 8 ikväll, så jag började nu igen vid 12.45, men alla andra är borta förutom tvillingarna som sover, så jag stannar kvar uppe hos mig. Gick ner och åt resterna från när Alex och jag va ute och åt i fredags. Alltid när man har mat kvar så ber man om en doggybag, hel t! Så jag åt jättegod fisktacos, gott och nyttigt! Nu är jag helt lagom mätt, så jag kan stå mig till kvällen.

Hade en riktigt trevlig (och hackig) skype-dejt med systeryster Rebecka Nordin! Mycket trevligt och behövande, så jag fick lite update vad som händer i hennes liv osv.

Så nu är det bara att vänta när tvillingarna vaknar upp, då är det på't igen! :P




Lång dag

Japp, jobbat 7.30-11.45, 2.30-8.15 idag. Ett 10-timmarspass, men kändes mycket längre i och med att jag jobbade så sent. Tog mig en macka till kvällsmat, gjorde mig en skål med popcorn, en kopp te och sitter nu och tittar på Shark Tale!

Glöde och skriva att i lördags kväll var jag och min vmamma på bio, på Bridesmaids! Så otroligt rolig film, så jag rekommenderar verkligen den! Har inte skrattat så mycket till en film på hur länge som helst! Den var verkligen rolig från början till slut! Vi hade en jättetrevlig stund och blev så glad att hon frågade om jag ville hänga på. Vi gick på den sena, så den började 9.40 och vi kom hem runt 12!


Ska gå och lägga mig tidigt ikväll, upp imorgon och ta en promenad innan jobb 7.30!
Hoppas alla haft en bra start på veckan! :)





Jobbdag

Min vmamma är i San Diego tills imorgonkväll, så jag jobbar ganska mycket måndag och tisdag, för att hälpa till i hemmet och så där. Så jag uppskattar verkligen varje stund där jag kan koppla av. Just nu sitter jag uppe hos mig, med monitorn på, och bara gör just det. Är visserligen ledig 11.45-2.30 sedan, men man kan ju alltid dra nytta av att tvillingarna sover och de andra två barnen i skolan. Så det är det jag gör nu! Jobbar sedan 2.30-8.15, så det blir en lång dag.

Började 7.30 imorse, men hann ändå med en promenad innan. Det är verkligen jätteskönt att börja dagen med en promenad. Hade verkligen bestämt mig att gå ut, även om det hade regnat. Som tur var, gjorde det inte det, utan solen sken så jag blev överlycklig! Det regnade, blixtrade och åskade nämligen igårkväll och de varnar för storm på nyheterna. Det har dock redan regnat en gång idag, hoppas det inte kommer nått mer!

Btw, jag skrev i ett tidigare inlägg att jag hittade ytterligare en bikini till Miami, och det är ju DET som menades med att "planer smids". Jag och tre andra au pairer, Nina, Fanny och Alejandra åker till Miami 2-5 juni! Det är snart bara en vecka kvar! Kommer bli så kul!!! :D:D

Fredagsmys

Träffade Alex på Chew Chew igår (fredag) för att äta riktigt gott och dricka lite vin! Det var för himla trevligt, och vi åt trerätters så det stod härliga till! Jag tog rostat bröd med camembert-ost och grönt äpple till förrätt, fish tacos till huvudrätt och en helt underbart god Belgium chocolate cake till efterrätt! Vi drack gott vin och tiden bara flög iväg! Jag testade även en cosmopolitan och kan väl inte säga att den va skitgod. Den var helt okej, men eftersmaken var verkligen alkohol!



Idag åkte vi in till Chicago för att shoppa lite och promenera på Michigan Av. Jag var så himla trött hela dagen, men fick ändå mycket shopping gjord! Hittade äntligen en till bikini, perfekt för Miami! Sedan hittade jag en jättesnygg klocka som jag blev helt förälskad i!



My baby!





Liljekonvaljerna (stavning?) har vart framme ett tag, men har inte förän idag tagit ett kort på dem. Det finns en hel hög av dem på framsidan av huset.

Nu luktar det grillat, kan det vara vi som grillar? Hoppas!





Pinsamt?

Jättekul att min värdpojk kommer in i mitt badrum när jag står i duschen!!!! VERKLIGEN! Haha, jag hade stängd dörr och allt, men för honom kanske det var naturligt, för han duschar med sin mamma eller pappa. Själv tyckte jag det va ganska pinsamt. Jag har glasdörrar också, så man ser ju rätt in! Jag sa åt honom att gå ut och han frågar varför?! Ja, jag har ju inget lås till mitt badrum, så nån gång visste jag väl att detta skulle ske!

Annars har dagen inte vart dålig. Skypat med mina underbara päron och kvinnan i mitt liv, Bex! Det va skönt att prata vänner emellan, blir lite annorlunda än att prata med föräldrarna. Det behövde jag verkligen!

Ska titta klart på Happy Feet (kul att jag råka skriva Fett först, inte Feet!!) och sedan läsa i min bok. Är helt fast i den! Vill bara läsa den hela tiden. Har verkligen ingen aning om hur den kommer sluta. När jag läst ut denna, har jag ytterligare en att se fram emot! Den heter Something Blue, och den är utifrån väninnans perspektiv. Ska bli riktigt kul att läsa den! :)





Sjuk?

Inatt sov jag så himla dåligt! Vaknade säkert 10 gånger, vred och vände på mig, var kall, sedan varm, så när klockan ringde 6.45, för en morgonpromenad innan jobbet, satte jag genast om alarmet till 7.30. Jag var SÅ trött, så jag orkade inte. Genast när jag gick uppe kände jag att allt inte riktigt va 100, så idag har det vart en jobbig dag. Känt mig hängig, hostat, slemmat (urstäkta uttrycket) och huvudet har inte riktigt vart med. Något som är riktigt farligt (lr inte farligt, men absolut ingen bra egenskap) är kort stubin, allra minst när man jobbar med barn. Så idag sattes jag verkligen på prov med allt gråtande, barn som ska sitta i knät, gosa HELA TIDEN och va mitt framför mitt ansikte! Jag tycker det är jättemysigt att mysa med dem, men ibland finns det faktiskt en gräns. Jag ville bara sitta och läsa min bok. Så denna dag har vart utmanande, men jag klarade mig igenom den! Får hoppas att det känns mycket bättre imorgon. Ska sova tidigt ikväll, så jag orkar gå upp när klockan ringer imorgon och ta en promenad!!




hjärta

jag älskar dig så armarna inte räcker till!






Ny vecka, nya mål!

Precis! Idag och framåt kommer jag ta tag i hälsan! Jag kommer ta en vecka i taget, för att kunna verkligen gå in för det! Att gå ner i vikt, känna sig säker med sig själv eller ändra sig själv, det går inte att göra på bara några dagar. Därför tar jag en vecka i taget, för att försöka göra det enklare för mig!

I morse tog jag en promenad på 30 min innan jag började jobba, och nu kom jag precis tillbaka från affären, där jag köpte massa grönsaker! Här ska det levas nyttigt :D Det känns riktigt bra och jag är verkligen taggad på att gå in för det! Något som verkligen är skönt är att man tröttnar ganska lätt på alla onyttigheter här borta. Man blir lite besatt ett tag, sedan vill man inte äta det mer. Dock är ju nackdelen att det finns SÅ mycket nytt att testa, så när man tröttnat på något, finns det alltid nått nytt att bli lite halvt besatt av! Haha!!

Köpte med mig en tidning också, så här ska det läsas, både tidning och bok!





Jag fick S till att posa med Nalsen! Gulligt!


Ha en bra måndag, hoppas veckan blir superbt bra för alla!



btw, jag körde till Riverside Foods (!!!!!!!)





Morgonpromenad

Yes! Första gången jag tog en morgonpromenad imorse! Gick upp halv 10 och tog en promenix på ca 45 min. Tyvärr var det jättekallt, blåsigt och regnigt ute, men jag gjorde det! Det kändes jätteskönt, så nu ska jag försöka göra det varje morgon denna kommande vecka!


Something Borrowed

Har nu börjat läsa Something Borrowed av Emily Griffin. Gillar den starkt hittills!

Jag läste en sån bra grej, som jag tror många går igenom i sitt liv! Och det är att vara den personen som får stå ut med sin kompis/väninna, som klagar över sin vikt, även att hon är smal och attraktiv. De två vännerna provar bikini i samma provrum och vänninan klagar på att hon är tjock, även att hon är längre och väger mindre än sin vän. Så här tänker vännen som får stå ut med allt klagande;

I'm far from fat, but her using me as a sounding board on this topic is like me complaining to a blind woman that I have to wear contacts.



SÅ SANT!





Kaffe

Japp, kaffe är det som gäller! Har nog blivit beroende ....



Men jag gillar det!




Mitt hem?

Jag har tänkt på en sak. Jag har väldigt svårt att kalla huset för "mitt hem". Alltid när jag säger att jag ska "hem", säger jag tillbaka till huset eller liknande. Mitt hem, mitt hus, är hemma i Eksjö. Jag har tänkt på detta ett tag, och jag känner mig inte bekväm med att kalla det för "mitt hem". Egentligen är detta mitt hem för ett år, och det har jag accepterat, för så är det, men att just säga orden känns konstigt. Det är inte som att jag har flyttat hemifrån, då kommer jag nog inte ha några problem att kalla det för "mitt hem", men nu vet jag att jag kommer åka hem förr eller senare. Det är verkligen något som jag tänker på varje gång jag ska säga att "jag ska gå hem".

....





Promenad

Tog en liten promenix till posten här i Riverside. Hade klänning på mig, tog på mig jeansjackan över, men det va ett stort misstag! Svettades så himla mycket så det började rinna på ryggen, usch! Uppe hos mig är det i alla fall svalt och skönt, har airconditionen på 58 F, och fläkten i taket igång!

SÅ VARMT!

Men jag ska inte klaga. Nu ska jag hitta nått mumsigt att äta, sedan skypa med päronen! :)




90 F = sant!

Har vart så himla varmt här idag! Höll på att svettas hjäl när jag skulle ta alla barnen och äta glass. Det var solkräm som skulle hittas, blöjor, nappar, kläder, vattenflaskor och solglasögon som skulle letas reda på, var det nån som behövde gå på toa innan? Vilken vagn ska jag ta? Jag tar dubbelvagnen där de sitter framför varandra, sätter tvillingarna i den. Nej, de får för mycket sol på sig, hämta det andra! Öppnar garaget, stänger det, öppnar, stänger några gånger till, flytta tvillingarna till den. Var det säkert att ingen behövde gå på toa innan? Smörja in alla fyra barnen med solkräm. Låste jag alla dörrarna? Ok, vilken väg ska vi ta?         Ungefär så såg det ut innan vi kom iväg runt 3-snåret, var tillbaka 4. Vi var inte direkt de enda på Grumpy's (tror det hetter så). När vi väl kom dit var ju frågan, hur kommer vi in med dubbelvagnen genom dörren? Jag kan ju inte lämna tvillingarna utanför, får jag in vagnen? Om jag får, får den plats där inne? Fick helt enkelt testa, och det gick! Dock var jag inte den enda med en dubbelvagn, på bredden. Men alla fick plats i alla fall och det löste sig riktigt bra! Barnen fick sin glass, jag fick min, tvillingarna fick till och med smaka på min, vilket de gjorde med en skeptisk min, men de åt det, inte bara en gång, utan smakade flera gånger! De små underbaringarna!

Så det har vart en hektisk dag. När vi kom tillbaka, la jag tvillingarna för deras nap och sedan gick jag, S och J ner i källaren, ritade och tittade på TV. Det är alltid så skönt och svalt där nere, så där satt vi ungefär en timme och bara svalkade!

Som sagt, hektisk dag, när jag slutade tvingade jag mig själv ut på en springtur i det väääldigt varma och fuktiga vädret! Fick inviga mina nya shorts idag, och de va supersköna! Kom tillbaka till huset och dog lite! Var som en tomat i ansiktet (vilket jag alltid blir när jag tränat dock, och har alltid blivit). Hann med lite styrka efter också, innan maten.

Bob hade grillat ikväll igen, detta kan man vänja sig vid!! Haha, det blev kyckling och riktigt god skivad potatis som va typ grillad med skalet kvar!

Nu tittar jag på The Fifth Element, ska göra mig en kopp te och relaxa, för första gången idag!

Kommer jag klara detta ett helt år? JA! Vet ni varför? BARNEN!!!!!



Coronita

Igår försökte jag lägga upp ett inlägg två gånger, men det va nått fel. Så igårkväll hände följande;
Bob hade köpt Coronita, inte Corona, utan en liten Corona, som jag fick! Hur söt som heslt! Och han grillade också igår så vi fick supergoda grillade räkor, tortillachips + dip som aptitretare, och till middag blev det såååå gott kött + bakad potatis (ungefär). Jag åt som en häst, och åt upp hela min köttbit (den va verkligen superstor), och blev självklart proppmätt! MEN så gott det var!



Idag jobbade jag bara till 4.20, tog på mig träningskläderna direkt efter jag slutat och stack ut och sprang. Idag blev det min vanliga runda, men så segt det var! Istället för ca 30 min, så va jag ute ca 35-40! Det var supervarmt, jag flåsade som en hund och fick kramp i fötterna igen. Jag sprang på i alla fall och kom tillbaka och dog lite. Gick upp till mig och satte på musiken på TV:n och körde styrka! Så ikväll känner jag mig riktigt nöjd med mig själv! Bob grillade ikväll igen, så det blev supergoda cheeseburgers, men utan bröd. Till det åt jag tomat, ärtor och tortillachips! Mumma!!

Nu har jag poppat lite popcorn och ska titta på Cinderella! Jag kör på Disney nu för tiden! ;)

Förlåt för lite dålig uppdatering, ska försöka bättra mig!!!


/ Julia




Planer smids!

Det blev en joggingrunda, men en kortare, för jag va verkligen inte taggad för att ut och springa, men jag MÅSTE! Var i alla fall väldigt stolt över mig själv när jag kom tillbaka. Var ute ca 20 min bara och prang i slappt tempo.

Ikväll så har jag tittat på Skönheten och Odjuret! Det va sååååå mysigt. Hade tänt ljus, åt popcorn och levde mig tillbaka 12 år! Det var bara jag hemma, men jag va uppe hos mig så jag märkte inte att de andra va borta.

Ikväll så smids det planer, det ska ni veta! Och riktigt bra sådana ;) Känner mig riktigt finurlig! Vill inte riktigt säga vad det är innan det är hugget i sten, så att säga, höhö!

Det blev ingen morgonpromenad idag HELLER! Men imorgon, om jag så måste ställa alla mobiler jag har (två st), så ska jag upp! För imorgon börjar jag inte förän 8.45, så det räcker med att jag ställer klockan på 7.15, snoozar tio min och går upp 7.25. Det klarar jag av!



...

Tar en joggingrunda, men är inte alls pepp på det! Det ska nog gå ändå, ska ni se!



Sommar?

Är sommaren äntligen på väg nu? Det har vart riktigt skönt väder här idag, solen har skinit hela dagen och jag tog en härlig promenad när jag slutat vid 6. Bara gick, tittade mig omkring, lyssnade på musik och njöt! Jag har lite utav pappa i mig (han mår som bäst när han sitter på en stubbe i skogen, eller hur var det) ;)

Idag var tredje morgonen jag stängde av väckarklockan när den ringde tidigt, så att jag kunde ta en morgonpromenad, men imorgon ska jag verkligen göra det! Det är ju att gå upp och klä på sig, som alltid är lika jobbigt! Sedan har jag haft så svårt att somna, verkligen ingen aning om varför! Jag är trött på kvällarna, håller igång hela dagarna + att jag ofta tar en promenad eller joggingtur när jag slutat, så varför somnar jag inte bums? Det tar nästan alltid ca två timmar! Böhöö... Få se om jag somnar tidigt ikväll, hoppas hoppas!

Tog precis ett riktigt skönt bad och hade lite pedikyr! Så nu ska jag läsa i min bok och mysa :)

/ Julia





M & G

Alltså, detta inlägg kommer blir kort och bara massa kärlek till mina små tvillingar! Jag sa häromdagen till dem "Är det för tidigt att säga att jag älskar er?". De är helt underbara!! Så, här kommer lite bilder på dem!



G, älska hennes lilla rivsår på kinden! (not)



M, världens finaste ögon!



Att rynka på näsan är något hon börjat med på senare tid!

Och utav mormorn fick jag dessa böcker, som mostern hade, som hon undrade om jag ville läsa (blev lite rörig mening där). Och jag som är inne i en läsarperiod, sa självklart, JA! Så jag ska läsa ut "Water for Elephants" (har kommit ca 1/3) och sedan hugga in på dessa böcker! Tror de ska komma ut på bio, lr något sådant!





/ Julia


ps. första joggingrundan för veckan avklarad, wiho!


Vegan

Jag har bestämt mig för att testa på hur det är att vara vegan. Fråga mig inte varför, men det slog mig förra veckan och denna vecka tänkte jag testa på hur det är. Det blir en utaming, en kamp med mig själv helt enkelt, och så får jag uppleva hur många människor lever varje dag, varje vecka, månad, år!

Och så här har det gått idag; Mycket bra! Förutom ikväll .. Jag har bara ätit gröt, frukt och grönsaker under hela dagen (förutom när jag skulle ta lite jordnötssmör på en knäckemacka och tänkte inte på att det är smör!), och så tänkte jag slänga in en firre i ugnen ikväll (det är okej att äta fisk va? känner mig som en riktig rookie), men så sa min vmamma att hon skulle göra turkey taco, och det kunde jag inte motstå! Det är verkligen jättesvårt att va vegan, men de som är det har ju anledning till att vara det, och det har inte jag, så det är nog svårare på det sättet. Jag ska i alla fall fortsätta imorgon och göra lika bra ifrån mig! :) Ska bli en intressant vecka!

Nu har jag ätit popcorn, ska skriva dagbok och sedan väntar sängen! Ska försöka ta mig upp imorgon, tidigt, för att ta en morgonpromenad! DETTA KLARAR DU, JULIA! ;)



/ Julia


Lugn och ro

Sitter uppe hos mig, TV:n på, monitorn på. Tvillingarna sover och resten är ute. Så det blev lugn och ro här hemma, SKÖNT! Har dock tvätt att ta itu med, men det är ju inte hela världen!



På G

Har vart ute på ÄNNU en springrunda! I'm on fire, så att säga .. Det var tredje joggingrundan för denna vecka! Det känns riktigt skönt att komma igång mer och mer. Nu vet jag att jag kommer fortsätta nästa vecka för vädret håller på att bli bättre och bättre, och jag har ju köpt nya shorts som jag gärna vill inviga!

Det blir ett litet snabbt inlägg ikväll, ska hoppa in i duschen och sen vara lite social med familjen! De ska äta thai, men jag tackade faktiskt nej. Tänka se! Nej, jag är inte hungrig, sen har jag redan ätit så mycket onyttigt redan idag, så jag ska nöja mig med lite frukt och en kopp te ikväll :)

Ha en underbar ny vecka allesammans! För det ska jag ha :D

Tag i solen

Det är verkligen jätteskönt här i Chicago! Dock har det kommit en del moln nu på eftermiddagen, men morgonen och förmiddagen har vart helt underbart skön! Bara gått runt i shorts och linne, läst tidning i solen och lekt tag med J. Killarna åkte iväg på en White Sox-match och tjejerna stannade hemma. Jag är själv hemma just nu (första gången, och ja, mamma, jag har låst om mig;), för resten utav tjejgänget åkte iväg på lunch, men jag ville stanna hemma. Ska skypa med päronen om ett litet tag också! Själv åt jag lunch ute i solen nyss, så är proppmätt! Behöver verkligen inte äta på många många timmar. Ska hinna med en joggingrunda senare ikväll också! :)



Grannens träd, VACKERT!


/ Julia




Vår!

Vart med Hanna idag downtown Chicago! Det var hur mysigt som helst! Vi träffades efter 11, köpte med oss brunch och satte oss i Millenium Park och bara myste till typ 12.30! Sedan taxade vi iväg till Water Tower Place och där shoppade jag loss ordentligt! Men kunde kryssa av många saker på min shoppinglista! Och denna shoppinglista var nästan bara över saker jag behövde, faktiskt! Så det känns skönt att ha prickat av en del. Pengarna ska vi ju kanske inte tala om, och därför gör vi inte det...

Kom hem lite efter 6 och bara hade det superskönt ute! Satt ute på altanen själv i över en timme och bara andades och drack lite öl! Det var verkligen en skön valborg, ska jag säga er!

Ikväll har jag epilerat benen och det är inte för veklingar! Det är hemskt vad det gör ont, men resultatet blir bra annars hade jag absolut inte gjort det!

Här kommer lite bilder från dagen och på mina underbart söta tvillingar innan vi tog en promenix i fredags förmiddag!



Millenium Park, tulpanerna är perfekt utslagna!



Hanna i Millenium Park



Jelado (stavning) i solen!



Shoppingen för dagen! Trosor, bikini, joggingshorts och pyjamas från Victoria's Secret (fick bag:en där också), väska från Vera Bradley



Min nya väska som jag absolut älskar! Finns rem så man kan ha den tvärs över bröstet också



Enäggstvillingar? -Ja  Lika? -Nej


Hoppas alla där hemma hade superroliga Valborgsmässoaftnar! Och så vill jag passa på att säga;
GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA BALLEX SOM FYLLDE 20 DEN 28:e!! :D:D



<3



/ Julia





RSS 2.0