Promenad=kaffe

Har typ lääängtat efter kaffe i två dagar. Vi har inte haft något hemma och jag har vart väldigt uppbokad måndag och tisdag och pga det så är jag väldigt slut nu! Har nästan blivit två dagar bestående av 12 timmar jobb/dag. Så idag var jag lagom trött på barnen;) haha! Nej så får jag inte säga, men det tar på krafterna att va med dem nästan 24/7. Imorgon jobbar jag 10-6 så det är riktigt skönt med sovmorgon!

Idag har tiden gått fort och långsamt, men ännu en dag är snart förbi och en ny är också snart kommen! Så är det hela tiden och hur man än vrider och vänder på det så när man tittar tillbaka på dagen och veckan, så har den alltid flugit iväg! Jobbade till 4, men jobbade över till 4.30, pratade med mamma och pappa på skypa i över en timme, så vid 6 så tog jag på mig jackan och skorna och tog en promenad till Riversides Pilatesstudio och mataffären, köpte kaffe och nötter! Gott! Har klarat mig helt galant idag med mitt ätande! Känns superbra :D Så här ska jag fortsätta! Jag vet att jag kan!!!!

Nu ska jag bara titta på film och mysa (som alla andra kvällar), men idag behövs det verkligen! Ska ta mig en lång och välförtjänt dusch också!



Btw, va skulle jag göra utan mina föräldrar?! De ställer alltid upp och finns alltid där med råd och tröstande ord!

Lincoln Park Zoo

Idag blev planerna inte alls som de var tänkta! Plan A: åka 11.30 ner till Chicago, åka till Maureens condo och vara där medans Stephanie hade möte, sedan åka till Shedd Aquarium, ca 2.30, sedan tillbaka till Maureen och träffa släktingar! Plan B: Inget möte, åka tidigare downtown, Shedd Aquarium och sedan Maureens condo och träffa släktingar! "Plan C": inget möte, massa strul med den nya bilen, handla, titta TV, åka till Lincoln Park Zoo ca 2 pm, sedan Maureens condo och träffa släktingar. Det blev som sagt plan C (som alla nog kunde lista ut). Det blev massa strul med den nya bilen, som sagt. Bilsätena stämde inte osv. Så dagen blev helt annorlunda, men bra ändån! Var väldigt påfrestande dock att inte veta hur dagen skulle bli, men den blev riktigt bra men är helt utslagen nu! Tog lite bilder på Lincoln Park Zoo och den sista bilden är utsikten från Maureens byggnads träning/pool/umgås-rum. De har en hel våning för alla som bor i byggnaden. Hon bor jättefint och precis vid Navy Pier!

 

Sea Lion



Tigern poserade fint när jag skulle ta kort



Lake Michigan till vänster, också Navy Pier.

Lycka!

Fick ett sådant härligt mail idag! Men det tar vi mer en annan gång;)

Idag har jag jobbat nästan hela dagen, från 8.30-9.30. Var ledig ca 1 timme på eftermiddagen, och sedan på't igen! Det blev massa strul och konstigheter så min vmamma kom inte iväg förrän ca 7-7.30 (när jag egentligen skulle slutat 6.30 och då skulle hon vart tillbaka) men jag är inte bitter! Vet att jag kommer bli kompenserad den tiden jag jobbade över, så det blir ju aldrig några problem!

Nu ska jag göra iordning mig, imorgon blir det en rolig dag i downtown Chicago med alla 4 barnen! Kommer nog bli en toppendag!



Ett mycket saknat ställe just nu! God natt

Glädjande besked!

YES! Början 8.30 imorgon! Wiho, det lättade lite! Kan jag sova lite längre, behöver jag inte gå och lägga mig så tidigt ikväll heller :D

Ensamt

Sitter här i min ensamhet vilket jag gjort nästan hela dagen, men jag valde det själv! Ville bara koppla av, ta avstånd från familjen lite, för jag har vart så trött idag! Men just nu så blir det lite väl ensamt!

Tappar upp ett bad och tänkte mysa sönder resten av kvällen! Hoppas ensamkänslan försvinner snart för den är så jobbig! Det har inte hänt alls mycket i helgen nämligen, så det är inte så konstigt att jag känner såhär! Har inte träffat nån, bara vart med familjen eller mig själv, inte världens roligaste helg! Förutom fredagkvällen då.

Vi va och åt på Connie's imorse och det var hur gott som helst! Jag åt chocolate chip pancakes med grädde och blev proppmätt. Pannkakorna var inte små precis och jag tre av dom! Det är det enda kul som hänt denna dag i princip!

Nu måste jag försöka muntra upp mig själv och tänka att det är en ny vecka med nya möjligheter imorgon!!

Ha en riktigt bra start på en ny vecka folk!!

CHICAGO BULLS vs Memphis Grizzlies

Här kommer då lite bilder på en riktigt häftig kväll i United Center, där Bulls mötte Grizzlies. Självklart vann ju Bulls, men det va en riktigt jämn match ända tills den sista minuten då Bulls gjorde poäng och vann med 99-96 (tror jag kommer ihåg rätt). Det var jag, LCC Jacqueline, Oda och hennes vän Alex! Vi hade riktigt roligt!! Det va så häftigt och sitta där och det va riktigt underhållande. Det hände saker i pauserna och time out:erna, så det va inte en sekund tråkigt! Matchen började 7 och vi kom därifrån lite innan 10 och tiden bara flög iväg!





Joakim Noah (Travie McCoy?)






Happy Birthday!

Idag fyller tvillingarna ett helt år! Och det firades självklart med pompa och ståt! (och skumpa såklart). Det vart lite släkt över och det va en mycket trevlig afton!



Cupcakes, som jag va med och dekorerade!



Champangen var egentligen mousserande vin(stavning), men det behöver ingen veta!

Nu: TV, som vanligt, sedan en härlig dusch efter en väldigt lång och HÄNDELSERIK dag, och sova!

Sjuk?

Tror jag håller på att bli sjuk. Det är inte konstigt, för nästan alla i familjen har vart sjuka lr är, så det är väl min tur nu! Näsan är konstig, jag är helt hängig, nyser och halsen har vart konstig i några dagar. Får se om det bryter ut, vilket jag dock inte hoppas att det gör! Så det har vart sååå skönt att jag har jobbat 7.30-9.30 och 3-6, så då hade jag tid att bara vila, somnade i fåtöljen och sov kanske en timme när jag va ledig. Det passar perfekt att vädret är riktigt dåligt hela veckan också! Då behöver man inte känna att man känner sig dum som stannar inne hela dagarna!

Nu: titta film, slappa och sova tidigt ikväll igen!!

Ha en bra kväll/torsdag! Kram på er alla

Inte riktigt som planerat

Det blev inte nån joggingtur idag (lr nu när jag slutade på förmiddagen). Va så himla trött, ingen motivation och vädret är pissdåligt! Har regnat inatt och det kommer rök när man andas. Skulle bara bli ca 43 F idag och ca 23 ikväll. DET är kallt! Så jag sätter mig framför TV:n, kollar på Dumb & Dumber och bara myser. Kanske blir en joggingtur ikväll om jag känner för det. Annars blir det det nån annan dag innan veckan är slut!

Tack för mig:)

Tacos!

Har suttit och visat Jacqueline bilder på min släkt och familj och vänner. Och det roligaste är att nästan alla ser roliga ut, enligt henne! Speciellt min bror! Så vi har suttit här kanske 20 min och tittat på Home Alone samtidigt!

Vi år TACOS ikväll och det va sååå gott! Det smakade precis som hemma, fast de har kalkonkött istället, tydligen mindre fett. Bara bra för mig säger jag!!;)

Tänkte bara skriva ett litet inlägg, för att hålla er uppdaterade! Det har vart en lång dag, men imorgon blir den kortare och mer avslappnad! Gick och la mig 8.40 igårkväll, somnade innan 9 och gick upp vid 7 idag. Kände mig riktigt utvilad, men efter några timmar blev jag trött igen! Men det va riktigt skönt att sova länge! Vaknade dock 11.20 och trodde det va morgon, hade då bara sovit drygt två timmar.

Nu ska jag titta film, ta en dusch och sedan sova igen :) Känns som att det är det enda jag gör; jobbar, äter, sover .. jobbar, äter, sover, och så om igen. Men det stämmer ganska bra och jag trivs med det. På helgerna är det dock andra bullar! Då blir det oftast att göra Downtown Chicago osäkert och tömma affärerna!

Nepp, ha en bra kväll/onsdag allihopa OCH: GRATTIS TILL MINA UNDERBARA KUSINER, LISA OCH SARA SOM FYLLER 19 OCH 21:D:D Hoppas ni får en super-duper-dundrans-bra dag!


Riverside-promenad

Nu sitter jag uppe hos mig, äter en glass (som inte alls smakar lika gott som isglass hemma), tittar på The Fifth Element (för typ hundratusonde gången) och sitter och tänker på att jag har vart i USA en hel månad idag! Det har vart jobbiga tider, jätteroliga tider och trötta tider, men om jag ska summera det så har det mest vart bra och det känns bara bättre och bättre! :D Tiden bara springer iväg och snart har en månad gått hos familjen också!

Jag tog min lilla promenad och det va riktigt skönt! Slängde bara på mig vårjackan, solglasögonen, tygskorna och tog kameran i handen och gick! Tog några bilder, men de ser jättetråkiga ut, för det va ingen sol och det ser lite höstaktigt ut, men våren är iaf på väg!



Familjens hus + garageuppfart



"Turtle park", nästan precis vid huset



En lyktstolpe, de har typ inget ljus och det är jättelångt emellan varje så på kvällarna är det mörkt! + Huset i bakgrunden



Husen på andra sidan gatan. Tagen från utfarten


Jag hoppas ni har fått lite bättre bild på hur jag bor! Kommer nog mer bilder när träden är gröna och solen skiner!

Nu ska jag bara mysa framför TV:n, göra mig iordning inför natten och sedan sova, TIDIGT!

Ha en bra kväll/tisdag!

Velig

Hade tänkte att ta mig en liten promenad när jag slutade idag, men jobbade över 30 min och jag somnade nästan i fåtöljen så jag gick upp till mig och satte på TV:n. Men det är ganska skönt ute, dock skiner inte solen längre (för den gjorde det innan idag), så jag är så velig.. ska jag ut och gå en liten runda? Eller ska jag hinna med ett litet nap? Funderar starkt på att ut och gå istället. Har ju sovmorgon imon, med hela TRETTIO minuter! Så får det blir. Stänger av datorn, går en runda och kan ju också då passa på att ta lite kort i området så folk får se hur det ser ut här! :)

Lägger upp bilderna senare! Hej så länge!


Nap

Idag blev det ett nap framför TV:n. Har vart helt slut hela dagen, så jag stängde "the shutters", släckte alla lamporna och somnade en liten stund. Så himla skönt, men sov inte alls länge. Det har bara vart en riktig slappdag hela dagen. Följde med min vmamma till Target och handlade lite, och sedan fortsatte slappandet igen. Nu ska jag titta mer TV, ta en väääldigt lång dusch och sedan sova. Och DET blir tidigt ikväll så jag är redo inför en ny vecka! Och en ny vecka börjar alltid med en bra natts sömn :)

Ha en bra måndag allihopa!

Tack mamma!

Vill tacka min underbara mamma, som har skickat en superfin ring till mig. Den ankom i brevlådan i fredags (18/3). Så himla fin och jag är sååå nöjd med den! TACK MAMMA! <3




St Patrick's Day, på riktigt!

Nu kommer lite om St. Patrick's Day och vad vi gjorde!

På morgonen kommer Jacqueline upp och det första hon säger till mig är att vi måste gå och titta om the leprechaun hade vart och gett oss nått under natten, så vi går ner och på alla våra skor ligger det en påse med godis i, var! :D Så Jacqueline springer direkt upp till mamman och säger att the leprechaun har vart där! En perfekt start på dagen! (Dock hade jag ju redan vart nere och ätit frukost innan hon vaknade, så jag hade redan sett det, men men;).

På eftermiddagen åkte alla till ett ställe som heter Molly Malone's, som är en irländsk pub/restaurang. Det var hur mycket folk som helst, shamrocks överallt och hög irländsk musik! Det va riktigt mysigt. Vi var totalt 9 pers, så det va tur att vi bokade bord innan. I stressandet innan vi åkte iväg, så glömde jag ju såklart mina kamera, så några bilder där blev det ju självklart inte! Men det får ni klara er utan. Det var tjejer som dansade tap dance, och några var riktigt duktiga! Sedan var den en man som spelade säckpipa precis när vi skulle gå. Det va en riktigt bra kväll! Alla pratade med alla, skämtade, skrattade! Jag har verkligen kommit till en bra familj och även en riktigt bra släkt!



Detta möttes vi av när vi kom in i köket! :D

Shoppingdag

Var idag med Hanna och Nina i Chicago och shoppade verkligen loss! Var tvungen att ta igen shoppandet från förra veckan, då det inte blev nån! Men jag är supernöjd med mina köp och ni kommer se varför!!!!!!! Här kommer lite bilder från dagen. Mer uppdatering om St. Patrick's Day osv, kommer senare!











Och här kan ni se varför min shoppingdag var så lyckad! ÄNTLIGEN hittat de perfekta svarta pumpsen! <3

Social Security Number

Idag har Stephanie och jag vart och skaffat mig ett social security number så jag kan öppna bankkonto och skaffa körkort här! Vi hade värsta hemska damen! Hon va sååå oförskämd! Blev riktigt shockad! Man va tvungen att fylla i en ansökan medan man satt och väntade på sin tur, så när vi kommer fram frågor hon efter mitt pass och nått slags "card" och då frågade jag va det va fär nått och då sa hon "nej, men det ska du inte ha ännu!". VARFÖR FRÅGA OM DET DÅ!???? Sen så ställde hon nån fråga, som Stephanie svarade på, då sa hon till Stephanie att hon ville att jag skulle svara på frågorna och inte hon. Efter det så frågade hon om jag typ fick matkuponger och så, ungefär som socialbidrag, HALLÅ!!!!! Nej fick Stephanie svara då, för jag fattade inte vad hon menade. Och sist men inte minst, så när jag fyllde i ansökan så skulle man skriva sina föräldras namn och min pappa har två V i sitt namn, men hon tyckte jag hade gjort två U, så när jag skulle kontrollera att allt stämde så fick jag ändra det. Mina V är inte superspetsiga, men man ser verkligen skillnad på V och U. Hon tolkade dom som U iaf, så när hon fick tillbaka det så sa hon "Oh, I replaced the V:s with U:s. Here we do them pointy, like a triangle!!" HALLÅÅÅÅ!!!!! JAG HAR SAMMA ALFABET SOM NI HAR! JAG VET VÄL HUR MAN GÖR ETT V. DET ÄR DU SOM SER DÅLIGT!!! Och just, HÄR GÖR VI, som att dom skulle skriva V bättre i USA. Blev så irriterad på denna kvinna! Och när vi kom utanför dörren så tittade på Stephanie och jag på varandra. Är skönt att ha det gjort iaf!!

Idag va jag med Stephanie på Jewel Osco och handlade mat. Jag va tvungen att ha nytt schampo och balsam, så nu har jag äntligen handlat mitt Redken! Ska testa om en stund och se hur det är! Hoppas det är bra!! Håller tummarna.

Ville bara avreagera mig på denna kvinna jag aldrig kommer glömma!!

Ha en trevlig kväll allihopa och btw, HA EN SUPERBRA ST. PATRICK'S DAY IMORGON!! :D

Välkommen hem till mig!

Sitter och tuggar på ett Wrigley's juicy fruit-tuggummi! Gott, men smaken försvinner väldigt snabbt.

Har haft ännu en dag som nästan sprungit iväg. Dessa dagar är välkomna, då det bara går snabbare till helgen! Jobbade halv 8-halv 6 idag med och vid 6 stack jag ut och sprang. Visste inte var jag va, om jag va nära centrum eller något! Jag bara sprang på och försöka plocka fram mitt lokalsinne, men som tur var lyckades jag komma till Jacquelines skola och därifrån visste jag vägen! Va ute 30 min i ganska bra tempo. Det kändes jätteskönt! Så nu ska jag fortsätta med det. Det är nästan alltid jobbigast första gången man ger sig ut. Det är just det att ta på sig kläderna och ge sig ut, som är jobbigt för mig! När man väl är ute och springer går det bra även om det är jobbigt. Maten var nästan klar när jag kom tillbaka och det var hur gott som helst! MUMS!

Tog lite bilder uppe hos mig, så jag tänkte visa hur jag bor, så Välkommen hem till mig!



Här sitter jag om kvällarna med min kära dator!



När man kommer in i mitt rum



Badrum, tagen från dörren



Så här ser det ut när man kommer upp från trappan. Arbetsrum rakt fram, badrum till vänster och sovrum till höger



Nu har mitt nya liv börjat igen! WOHO!

Nu väntar en härlig dusch (!!) och sedan sängen med lite bokläsning (tro det eller ej, men jag har börjat läsa på kvällarna. Börjar tycka om 100-åringen). Ha en trevlig kväll/dag allesammans!


Fungerande TV

ÄÄÄÄÄNTLIGEN fungerar TV:n igen. Hoppas inte det blir något mer krångel med den. Det är så skönt att komma upp och sätta på TV:n, sitta vid datorn och bara koppla av efter en hård dag (vilket alla dagar är). Blir ganska mycket jobb denna vecka när jag tittade på schemat. Jobbade halv 8-halv 6 idag, samma tid imorgon och på onsdag blir det dock lite kortare. Skönt!

Jag har idag börjat mitt nya liv (IGEN), men efter drygt 2 veckor utav bara massa onyttigheter (ätit mer på dessa två veckor, än typ 3 månader hemma), så har jag verkligen bestämt mig! Ska unna mig mer på helgerna, men inte under veckorna! Jag är inte en sådan människa som bara kan lägga av. Har inte riktigt sån disciplin på mig själv och tyvärr tycker jag inte om att träna heller. Inte själv iaf och inte ut och springa, men nu måste jag ut och springa och tyvärr, själv. Men jag ska verkligen börja! Första dagen idag, gick över förväntan. Det fanns några munkar kvar hemma, så jag åt faktiskt en. Men det va det enda onyttiga på hela dagen! WOHOO! Har ätit mycket frukt och lite, men ofta. Min vmamma köper alltid hem jordgubbar och ofta hallon och ibland blåbär och det är så gott att äta jordgubbar på morgonen!

Igår kunde jag verkligen inte sova! Släkte lampan runt 10, men låg och snurrade, tänkte och hade mig till 1! Så jag va väldigt trött när jag vaknade imorse! Tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll, men måste ta en dusch innan och vill se lite på TV. Det är alltid jobbigt att komma upp, men väl uppe så går dagen bra.!

Nu ska jag se om jag hittar nån mer film att titta på, göra i ordning mig inför natten och sedan nana!

Btw, det skiljer bara 6 timmar på hemma och här, för vi har redan ställt fram klockan 1 timme, och jag ficka reda på att Sverige gör det 24e mars, eller nått! Iaf, God Natt alla!

Poor Phil's

Idag har dagen lunkat på som vanligt! Vart en bra dag i dag också! Skypade med päronen i över en timme och därefter en efterlängtad skype med Da BEX! Så vi pratade drygt en halvtimme och allt detta skedde på förmiddagen så den försvann väldigt snabbt. Sedan när jag gick ner för att ta något att äta så tittar jag på min telefon och på mitt armbandsur och då visar de olika! Blev väldigt förvirrad, men det visade sig att vi skulle ställa fram klockan en timme. Så nu är det mycket ljusare på kvällen! Och med en försvunnen timme, så gick dagen ännu snabbare och vid halv 5 så åkte jag, Bob, Sean och Jacqueline iväg för att äta middag med Bobs mamma. Jag har inte träffat henne innan. Hon va mycket trevlig, lätt att prata med och väldigt lugn! Vi åt på ett ställe som heter Poor Phil's och det låg en bit bort med bilen. Maten var jättegod och till efterätt åt vi ett stort glas med glass, så jag blev verkligen proppmätt! Det blev vi alla.

Nu ska jag bara ta det lugnt, ladda inför en ny vecka och hoppas att TV:n blir fixad denna vecka och att jag kan börja köra bil! Saknar faktiskt det. Har inte kört bil på nästan en månad snart!

Vill också gratulera min mamma, som har skaffat sig dator och mail! Grattis!! ÄNTLIGEN!! :D:D

God natt på er alla!

Mysdag!

Idag har vart en riktig mysdag!
Började jobba halv 8 och gjorde pannkakor till barnen vid 9 sen hade vi bara mysigt. Efter det tog Bob mig till Cricket och hjälpte mig att skaffa en Amerikansk mobiltelefon, så nu är det äntligen fixat! Jag ska kunna smsa till Europa, men jag tror inte jag kan ringa. Dock kan jag ta emot samtal osv. Så ni når mig nu på 1-708-513-4698. Skicka gärna iväg ett sms, så jag vet att jag kan ta emot och också skicka tillbaka! Testa gärna och ringa också!

Sedan har hela dagen bara gått åt att umgås! Vi var ute en svänga i trädgården, även att det inte vart så bra väder idag. En katt hade tydligen sprungit in i deras garage så de försökte få ut den där ifrån. Innan vi gick ut så lekte vi med play-doh-lera i köket och lyssnade på musik, högt :D tur att de tillåter barnen att lyssna på nästan allt! Och resten utav dagen har jag bara vart med familjen, vi har pysslat, ritat osv. Så det har vart en riktigt bra dag och jag som trodde att helgen skulle bli jobbig bara för att jag inte hade något bestämt, men icke sa nicke! Är ju en dag imorgon också, men den ser ut att bli bra den med!

Funderar på vad jag ska göra resten utav kvällen, men blir nog bara att lyssna på musik, chatta lite och sedan ta en dusch innan sängen väntar. Alltid skönt att gå och lägga sig i hyffsad tid även om man inte måste upp särskilt tidigt imorgon!

Här kommer lite bilder (jag får tyvärr inte lägga ut bilder på barnen, för föräldrarna).



Det blev lite rörigt när vi lekte med play-doh-leran, men kul var det!



Min lilla, lätta Samsung. Gullig!

Pizza

Har precis ätit riktig Amerikansk delivery pizza! Hur sjukt god som helst! Mycket godare än hemma! Haha, ett stort + i kanten för USA! Så nu avrundar jag kvällen och tänkte sova tidigt ikväll. Börjar halv 8 imorgon och jobbar till typ 9 eller 10. Sedan får vi se vad som händer med helgen. Har tyvärr inget planerat, vilket känns lite tråkigt, men det kommer nog gå bra ändån!

Denna dagen har vart som alla andra, förutom lite jobbig hemlängtan, men skypade med mamma och pappa idag och det är så skönt att prata av sig och se dom! Dock kom den värsta hemlängtan efter jag pratat med dem, men just nu känns det bra! Det brukar det göra på kvällarna, oftast.

Blir ett snabbt inlägg bara för att ha nått att skriva, lite tråkigt dock. Men blev inget igår för jag va iväg med en au pair som heter Mirjam och va på en irlänsk pub (och nej, vi drack inget i och med att man måste va 21) hehe! Men det va mysigt, kom hem ca halv 9.

Om det blir bra väder i helgen tänkte jag ta mig en runda ute och ta lite kort här i Riverside i och med att jag inte gjort det än. Inte på grund utav brist av tid eller något sånt, utan tråkigt väder och dålig motivation. Men måste ju visa alla hur jag bor och hur det ser ut här!

Nu ska jag snart runda av kvällen, men först lite vänner och lite chatt med riktiga vänner! God Natt! Ha en bra helg allihopa!

St. Patrick's Day

Min familj är i botten irländare, så St. Patrick's Day är en stor dag för dem, och det vet alla i familjen om speciellt Jacqueline, 6 år! Hon väntar och väntar och fick mig att göra en hälsning till "the leprechaun" genom att ställa ut en sko från alla, med en lapp under. Jag fick göra min egen lapp och Seans och hon gjorde sin, Madeleines och Georgias. Dock var vi tvungna att ta in skorna igen, men dom åker nog ut sen den 17e mars, när den riktiga St. Patrick's Day är! Så nu tänkte jag slänga upp lite bilder jag tagit denna vecka, bara för att hålla bloggen igång tills jag har tagit mer bilder!



Våra meddelanden!



Min underbara tröja som jag sover i om nätterna!



Min "byrå of fame"!



Min stora TV, som jag hoppas fungerar till nästa vecka!



Och nu tänkte jag ta mig ännu ett bad och testa mitt nya "Beaty Rush"!

Tröttisdag

Hej alla glada!

Igår så, hade jag ett break mitt på dagen från halv 3 till halv 7 för min vmamma skulle iväg med sin syster, deras mamma och två systrar och deras mamma, på en middag som de planerat för typ 3 månader sedan, så då fick jag jobba kväll för första gången! Dock skulle jag slutat kvart över 9 men det blev halv 11 istället;) dock gör det inte mig nått. De hade haft en väldigt trevlig kväll och övertiden drar hon av på nån annan dag sen! Så jag är inte så petig att sluta precis när jag ska sluta. Så jag fick lägga barnen för första gången igår vilket gick väldans smidigt. Läste för dem sen off to bed! Och de somnade väldigt snabbt vilket var uppskattat, haha! Tvillingarna somnar nästan alltid när man lägger ner dem i deras säng, vilket dom också gjorde igår. Lilla Georgia var sjuk igår så hon sov mycket och gjorde inte så mycket väsen av sig. Idag mår hon mycket bättre!

Idag slutar jag tidigt, redan vid 3 så det kan hända att jag slänger upp ett till inlägg framåt kvällen! Hoppas verkligen vi kan åka och titta på amerikansk mobiltelefon idag när min vpappa kommer hem! Känns verkligen som att det börjar bli tid att ha en, så man kan få tag på folk och folk kan få tag på mig!

Tröttisdag är det idag bara för att jag just gick och la mig framåt 11 och somnade inte förän halv 12 och upp igen vid halv 7. Hade tänkt hinna ta att nap nu på mitt break, men fick jobba över idag med, med drygt en halvtimme, så jag får lägga mig tidigt ikväll istället:)

Ha en bra kväll/dag!

Bloggdesign

Som ni ser så har jag börjat designa om min blogg, men jag vet inte riktigt om mitt tålamod kommer hålla! Aja, jag får ta lite i taget, så blir det nog bra tillslut. Sedan har jag inte så mycket bilder från min tid här än som jag kan designa med. Så det kommer bli bra om jag ger det lite tid.

Ja, idag har vart en helt vanlig dag. Har dock bara varit inne hela dagen, men imorgon kommer jag va ledig från halv 3 till halv 7 (tror jag det va), för att min vpappa är borta och min vmamma ska iväg på en middag imonkväll så då måste jag jobba. Så jag får ledigt mitt på dagen och jobbar halv 7 till halv 10 på kvällen istället. Det gör mig ingenting! Tänkte ta mig en tur och titta runt i Riverside, köpa en kaffe och bara mysa. Hoppas att vädret blir bra dock! Enligt nyheterna så ska det blir upp och till och med över 40 Farenheit, vilket jag tror blir kanske ca +7-10. Det låter lovande, får hoppas bara solen tittar fram också!

Har ätit min dagliga peanutbutter and jelly sandwich idag också! Dock har jag lovat mig själv att det ska bli slut på det från och med nästa vecka! Har ett eget kylskåp uppe hos mig, så ska köpa något att dricka, lite frukt så jag har nått att smaska på om kvällarna istället för massa onyttigheter. Annars kommer detta aldrig gå;)

Klockan är bara 20 i 8 och har redan inget att göra! Får titta lite Vänner och fördriva tiden tills det är sängen. Börjar 7.15 imorgon istället för 7.30, så får gå och lägga mig lite tidigare ikväll!!

Ha en bra kväll/tisdag!

Ice Skating

Hej allihopa!

Idag har vi haft vår första au pair-träff och det bar av till Darien (tror det heter så), ligger ca 20 min från Riverside. Jag fick lift utav Oda, en au pair från Tyskland och väl framme så träffade vi vår LCC och en tredje au pair. Vi åkte skridskor och tittade på lite hockey. Vi börjar redan planera för framtida träffar och det ser ut som att vi ska på en Bulls-match 24e eller 25e mars!! Det kommer bli superkul! För Mirjam, au pair i Riverside, åker hem i typ april så vi ville hitta på nått innan hon åker. De andra två au pairerna i området är jättetrevliga, så det kändes skönt!

Nu är prio nr ett på min lista att skaffa en Amerikansk mobiltelefon, så jag kan hålla kontakt med alla här borta och också prata billigt med de där hemma! Min vpappa ska hjälpa mig med det så jag hoppas det blir denna vecka. Gärna så tidigt som möjligt dock! Det skulle va najs:)

Idag har det vart riktigt härligt vårväder, men har inte vart ute så mycket pga skridskoåkningen, sen när jag kom hem så umgicks jag med familjen och hela dagen har bara sprungit iväg! Så det har vart riktigt skönt.

Imorgon är det en ny vecka, nya möjligheter och det firar jag redan ikväll med lite mer hemlängtan! Haha, riktigt bra tajming! Just nu känns det mycket bättre, och det är alltid skönt att veta att man har en underbar familj hemma som alltid ställer upp och peppar än. Gör så otroligt mycket. Brukar dock alltid va skönt att retirera upp till mitt eget krypin och titta på TV, men typiskt så fungerar inte TV:n idag, så därför var det inte lika kul att retirera! Tur att man har med sig datorn och att jag lyckligtvis glömde en Friends-skiva i datorn så jag har 8 avsnitt som jag kan titta på om och om igen i ett helt år! HAHA.

Har gjort iordning mig för natten, tagit en härlig dusch, funderat på vad man kan göra i veckan och nästa helg, så snart är jag redo för kudden och Nalsen. Känner mig riktigt ordentlig och duktig som lägger mig typ halv 10-10 varje kväll!

Så detta inlägg skulle jag vilja tillägna mina underbara föräldrar och bror som alltid ställer upp! :)




Downtown

Så, idag har jag och Hanna varit i downtown Chicago och det har varit hur bra som helst! Har vart så skönt att se lite annat och se hur Chicago är. Dock trivs jag väldigt bra i huset, men alltid skönt att se nya saker! Jag anlände med tåget ca 20 i 12 och Hanna kom ca kvart över 12, sen bar det av mot Michigan Avenue, och där stannade vi på Starbucks och åt lite och drack caramel latte, vilket var lite för sött för mig. Hade nog föredragit en vanlig kopp svart kaffe. Men det funkade. Sedan drog vi vidare i en taxi till Water Tower Mall och pga vädret så gick vi inte. Det blåste, snöade, det blev slask och var jätteråkallt! Så det var inte super. Men inne på Water Tower Place var det skönt iaf. Väldigt stort köpcenter, tror de sa att det va på 11 våningar, men jag är inte säker. Vi åkte upp till typ fjärde våningen där forever 21 låg och Victoria's secret. Dock hade vi redan varit på en annan Forever 21-butik, så vi gick inte in på den där. Men Victoria's secret var en utav höjdpunkterna! Det va sååå mycket man ville handla, men det va dock lite för pricy (?) för att handla mycket saker. Det slutade med att jag gick därifrån med fem par trosor och en bubbelbads-kräm av något slag så jag har något att slänga i badet!

Så jag har bestämt att jag ska skriva upp alla platser jag måste besöka detta året! För alla ger förslag på att man måste gå på massa saker och jag kommer inte ihåg dem! Så därför måste jag göra en liten lista, så jag kommer ihåg allt:)

Så hela dagen har gått åt att shoppa och ta sig fram i staden Chicago! Ser verkligen fram emot när våren kommer på riktigt och det blir sommar för alla säger att det är så härligt inne i Chicago då!

Jag hade tur när vi åkte hem för min vmammas syster bor i downtown och hon och hennes pojkvän skulle hem till oss, så då kunde jag åka med henne hit! Så skönt att inte behöva ta tåget tillbaka. Dock hade det gått snabbare, men alltid kul att ha nån att prata med och så.

Det är alltid så kul att gå i affärer här för alla är så trevliga! Kommer fram hela tiden och frågar om man behöver hjälp, hur det går, hur man mår osv. Så trevligt!!

Jag har dock inte tagit några kort idag för vädret var så himla tråkigt, men jag tog ett kort när jag kom hem på grejerna jag köpte! Så här är de! :)

Byxor från Zara, Foundation från Sephora, Beauty Rush och trosor från Victoria's Secret och skor från Forever 21

Riverside

Ja, då har jag installerat mig i Riverside, Illinois (för snart en vecka sen), och det känns bättre och bättre för varje dag som går. Jag börjar komma in i sysslorna mer och mer, lär känna familjen hela tiden. Så det känns bra nu! Det känns som att detta kommer bli ett superår även om hemlängtar har infunnit sig, infinner sig och säkert kommer infinna sig igen! Men det är sådant man får ta och göra det bästa med. Om det kommer igen vet jag ju iaf hur jag ska tackla det!

Det är farligt att leva i ett land som USA, det är godsaker överallt! Och mitt nyfunna mumsmums är peanutbutter and jelly sandwich! FARLIGT FARLIGT! Det är riktigt gott och inte nog med det så kom min vpappa hem idag från Tyskland och han hade köpt "Europeiskt choklad" till mig, som han uttryckte sig, Toblerone! Så nu har jag snart knaprat upp hela boxen. Men det löser sig alltid! Haha, har ju med mig träningskläderna, så det är bara att springa på!

Jag har det jätteskönt här uppe i mitt egna krypin. Har ett sovrum med en ganska stor garderob, dubbelsäng och byrå+spegel, toalett med dusch och badkar(!!), ett TV-rum med jättestor TV, fåtölj och hela fadderullan. Så jag lever ganska bra kan man säga! Jätteskönt att va här uppe, men det är riktigt kul och trevligt att va med familjen också! Just nu tittar jag på Avatar utav alla filmer som går på alla filmkanaler.

Det kommer komma bilder från NYC och Training School, men jag har inte så många så tänkte ta emot några bilder från de personer jag gick där med! Tack btw för den dagen! Hur mysigt som helst att gå runt i NYC när mörkret hade fallit och äta riktig Amerikansk hamburgare!! GOTT!

Har inte direkt nån lust/tid att sitta och fila på min design på bloggen, men om nån har nått snabbt råd eller tips så kom gärna med det! Vill ju gärna ha nån bild längt upp lixom;)

Ha en jättebra helg allihopa!

RSS 2.0