Pensacola, Fl

Jag är tillbaka!

Först och främst vill jag säga att jag har väldigt många bilder, och det tar typ 100 år för en bild att laddas, så jag kommer bara lägga upp några!

Jag har haft en riktigt bra resa, var ju inte semester för mig, men jobbade inte allt för mycket heller, vilket var riktigt skönt! Vi bodde helt magiskt, vilket ni kommer få se på bilderna! Jag har ätit jättegod mat varje dag, mest fisk och skaldjur, som de fiskat själva! Jag har solat och badat (dock inget i havet). Var för lat, så jag låg bara vid poolen, men havet var ju precis jämte, så jag kunde titta på det istället ;) Jag har träffat så underbart härliga och trevliga människor, vilka var släktingar då, jag har sett den sista Harry Potter-filmen, vilken jag gärna går på igen! (ska se nu i veckan när den går här, så jag kan åka och titta på den! ha), och jag har, som sagt, haft det riktigt bra! Men jag måste ändå säga att det är skönt att va tillbaka, skönt att va uppe hos mig och slappna av och skönt att ha hela sin garderob igen och inte leva på typ 5 klädesplagg!!! Men det bästa med att komma tillbaka (om man ska se det så), var att jag har fått mina Converse! Jag har inte skrivit det innan, men jag har designat mina egna Converse och de låg här när vi kom tillbaka! JIPPI! De är hur himla fräcka som helst, och även att man får designa dem själva+frakten, kostar de så himla mycket mindre än ett par helt vanliga hemma! Perfa!! Så om någon är intresserad, kan jag göra ett par och skicka hem, om du själv betalar för dem, of course! ;)

Här kommer lite bilder från semestern. Kommer lägga upp fler bilder på Facebook, så kolla in dem också!



Detta var huset som vi bodde i. Egen pool och pir, och även att vi bodde som i en stor bukt, så var det inte ens 5 min gångavstånd till den riktiga stranden.



S och J första dagen.



Underbara tvillingar i huset! Här ser man verkligen skillnad på dem!



Pensacola Beach en väldigt regnig dag.



Uncle John och hans fru Tracy (därför vi åkte till just Pensacola, för de bor där), med tvillingarna!



Kusiner med Tracy i mitten!



Jag och G ute på altanen!


Som sagt, massa mer bilder! De jag har på Facebook är dock inte på barnen, utan på omgivningen!

Då tycker jag att jag har uppdaterat ganska bra om semestern. Kanske slänger in nått mer inlägg, när jag orkar skriva mer ;)

Hoppas alla har haft en bra vecka, och är redo för en ny! För det är typ bara 7 veckor kvar tills min underbara familj kommer hit!!! ÅH VAD JAG LÄNGTAR!

Puss och hej







RSS 2.0