Välkommen!

Välkommen till mig! Denna blogg som jag nästan glömt bort, men tänkte väcka till liv igen för att jag flyttar till USA ett år som Au Pair. Det blir spännande och se hur detta kommer bli, säkert superbt!

På måndag åker jag till New York för att spendera 4 dagar där och lära oss om barnsäkerhet osv. Så det kommer jag göra tisdag och onsdag, och torsdag får vi en guidad tur i NYC med lite fria timmar att hitta på eget. Sen på fredag morgon kommer alla åka iväg till sina värdfamiljer och mitt flyg går då till O'Hare Airport Chicago, Illinois. Jag kommer bo i en förort som heter Riverside. Det tar ca 15-20 min med bil in till centrala Chicago, så det är lätt att ta sig in till centrum.

Jag kommer va hos en familj som består utav 4 barn. De fyller 1(tvillingar), 5 och 7 så det ser jag fram emot hur mycket som helst! Det är svårt nu i början när man inte vet vad man ska vänta sig och så, men hittills är allting jättebra! Familjen verkar underbar, området är ett riktigt Amerikanskt sådant och barnen verkar hur mysiga som helst!

Nu är det packningen som gäller. Hur svårt som helst att veta vad man ska ha med sig. Alla säger att man kommer att shoppa mycket och köpa grejen där borta, men man vill ju ändå ha med sig så man vet att man klarar sig! Och sen måste man ha med sig ombyte och toalettartiklar med sig i handbagaget för att de stora väskorna kommer de låsa in när vi är i NY. Så det måste vi ha i handbaget så vi klarar oss där borta (också är det ifall väskan skulle komma bort. Hoppas inte den gör det, men ifall). Vi har fått på posten hot pink name tags till väskorna så man ser alla som ska iväg som Au Pairer på flygplatsen! :D Det är ju smart!

Nu ska jag försöka komma på hur man gör med bloggen, utseende och så där.

Hoppas det blir trevligare att läsa bloggen när jag kommer igång. Får upp massa bilder och mer text!!

RSS 2.0